Den Store Fordel ved Hatchbacks fra Mercedes

Der er kun ét tillægsord der virkeligt dækker, når det kommer til hatchbacks i Mercedes a-klasse: de er søde. Det er normalt ikke et ord, som forbindes særligt meget med luksus. Her er man typisk på udkig efter ord der er mere maskuline og stærke. Folk ønsker en bil med stil og styrke. Det er da også de ord, der primært forbindes med Mercedes. Men det er gået op for denne producent af luksuriøse biler, at der findes et kæmpe marked derude, der både ønsker og har råd til luksus, som leder efter noget andet, end det, de allerede tilbyder. Det er her hvor designet på de seneste Hatchbacks fra A-klassen kommer ind i billedet. De er nemlig svære at beskrive som andet end søde: men på en luksuriøs og gennemført måde, som ingen kan forestille sig, bare ved at læse om det. Vi vil dog alligevel gøre et forsøg i denne artikel: men hvis du stadig ikke helt kan forestille dig en sød bil, som du samtidig ville elske at eje, så må du hen til din lokale Mercedes forhandler og kigge selv.

Det disse biler formår at gøre er, at kombinere en elegant snude i fronten af bilen, med en nærmest ubeskriveligt elegant krop. For mange bilproducenter handler det, at lave en hatchback model blot om, at smide et bagagerum ind i en eksisterende bil, og så tilpasse de omkringliggende elementer, så det hele hænger sammen. Men sådan går Mercedes selvfølgeligt ikke til noget som helst: de starter fra bunden. De definerer behovene fra starten af, og bygger så et elegant og luksuriøst design fra bunden, som indbefatter disse elementer. Det er derfor man ser sammenhæng og bløde linjer i en Mercedes, som altid får disse kunstværker til at skille sig ud fra de lappeløsninger, der kommer fra de andre producenter.

Det bedste af det hele er, at denne Hatchback er den ultimative praktiske bil, kombineret med den luksus, som Mercedes er så kendt for. Kombinerer man denne elegante og unikke sammensætning med det nuværende brugtvognsmarked, så ender man ud i en situation, hvor man ikke længere behøver at være millionær for at kunne køre i en Mercedes. Det er i dag muligt at købe en brugt hatchback fra Mercedes A-klasse uden at skulle sprænge budgettet: og uden at skulle gå på kompromis, med de ting, som Hr. og Fru Danmark har brug for i en bil.

Det kan være fint nok for en mangemillionær at køre rundt i en sportsvogn uden bagsæder eller bagagerum. Men selv hvis en gennemsnitlig dansk familie fik sådan en foræret, ville de stadig hurtigt blive trætte af den. Det er ganske enkelt bare ikke en praktisk bil for en familie: der er ikke plads til hverken børn eller dagligvarer. Men med en Hatchback fra Mercedes får man en luksusbil uden at skulle gå på kompromis, med de praktiske aspekter.