
Ingredienser
100 g hasselnøddekerner
3 æg
150 g sukker
2 spsk. kartoffelmel
1 tsk. bagepulve
Fyld:
200 g blød nougat
Pynt:
revet skal fra 1 appelsin
350 g marcipan
150 g chokolade
Fremgangsmåde
Mal nødderne fint. Pisk æg og sukker godt og skummende. Bland kartoffelme og bagepulver i de malede nødder. Vend det i sukker-/æggemassen. Fordel dejen på bagepapir. Bag den ved 225 grader i 8-10 minutter.
Vend rouladen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker, lad det stykke bagepapir den er bage på, sidde på. Det gør, at dampen trænger ned i kagen. Lad den blive næsten kold.
Smelt imens den bløde nougat ved meget lav varme eller i microovn ved laveste effekt i 1 minut.
Fordel den over rouladebunden, skær kanterne lidt til hvis de er hårde og rul rouladen sammen fra den lange ende.
Rul maricpanen ud mellem 2 stykker bagepapri eller 2 stykker film. Skær den til så den passer og beklæd rouladen med den, efter at der er kommet revet appelsinskal på rouladen.
Pynt med smeltet chokolade og stykker af marcipan.